Vasaloppsboende 2021

Credo Fjällgård erbjuder vasaloppsboende under Vasaloppshelgen från lördag till måndag. (I mån av plats går det bra att anlända tidigare i veckan.)

Vi tar också emot gäster för cykelvasaveckan i augusti. Kontakta oss för mer info!

Boendet på Credo fjällgård har enkel men gemytlig standard. Boendet är i rum med delad toalett och dusch, samt tillgång till bastu. Sängarna är till stor del våningssängar och egna lakan och handduk medtages.

Helpension är middag med efterrätt/kaffe/te vid ankomst, enkelt kvällfika, frukost och ev termos och smörgåspaket som lunch. Frukost på vasaloppsmorgonen serveras kl 04.45 (övriga dagar kl 08.00) och middag kl 18.00. Aftonbön i vår fina fjällkyrka kl 21.00 för den som vill.

Bokningsavgift: På grund av stor efterfrågan på boende på Credo Fjällgård under vasaloppshelgen gäller särskilda bokningsregler. Direkt vid bokning faktureras en bokningsavgift på 200 kr per person som betalas mot faktura inom 10 dagar. Inbetalad bokningsavgift återbetalas ej.

Slutfaktura: Från och med slutet av september och framåt skickar vi ut slutfakturorna för vasaloppsboendet. Inbetald slutfaktura återbetalas ej, varför vi rekommenderar att man ser över sin egen reseförsäkrings villkor för avbokning vid sjukdom och liknande.

Kö: När vi fyllt de rum vi har, ställs man i kö om man vill i väntan på eventuella avbokningar. Det är alltid några avbokningar varje år, så även en köplats lönar sig ofta.

Pris: 1100 kr per person för helpension från lördag till söndag.
Eventuellt ytterligare dagar i mån av plats 650 kr/person/dygn inkl helpension.

Välkomna till ett härligt vasaloppsboende i vår fina men enkla miljö!

Önskar
Nenne o Lars Häggberg med sitt husfolk